Sosyal mesac

   Arkadaş göt kadar kaldırımda sanki babanızın malıymış gibi yolun ortasından yürüyonuz, YÜRÜMEYİN! Karşıdan birinin geldiğini görünce bir zahmet yolun sağına geçin veya az çekilip yol verin. Arkadan birinin de gelme ihtimalini düşünerek, özellikle yavaş yürüyorsanız, geçmesi için mesafe bırakın. 

   Zaten sağolsun belediyelerimiz para kazanacak diye kaldırımlar işgalcilerle dolu. Bi de siz öküzlük yapınca araç yolunda aniden öfkeli bir şöfürün  vites kolunun münasip bir yerlerimize girmesi işten bile değil. 

   Özellikle bunu emekliler çok yapıyor. Adamın hayattan beklentisi Ayşe Hanım'ın kızının etek boyuyla, kahveden Sabri'nin çaldığı taş olunca, yolda giderken zamanın aynı yavaşlığıyla yürüyor. 

   Yani çarpmamak için illa ben mi çekinmek zorundayım. Bi zahmet kaldırıverin o nazik oturma organlarınızı. Başarabilirsiniz eminim. Hadi canım, çok zor değil, başarabilirsin.Uzaya çıkmıyorsun sonuçta. Hadi güzel amcam, tamam Sabri taş çalmıştır, tamam Ayşe Hanımın kızının etek boyu çok kısa tamam bastonunu... Neyse küfretmiycem... 
Sosyal mesac Sosyal mesac Reviewed by Bu saatte nerden geldiyse on Perşembe, Kasım 19, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.