eskiden buralar hep dutluktu



   
    Kimler geldi kimler geçti şu blog dünyasından. Sahi ne güzel şeyler yazılırdı önceden buralarda. Ne güzel duygular paylaşılırdı. Kimleri görüp sevdik, kimleri görmeden sevdik; yazılanlardan kimleri tanımadan nefret edip gıyabında küfürler savurduk. 

     Hep blog yazarı haklıydı. Çünkü duygularını bizlere açan oydu. Ketum davranan kötüdür; kendine saklayanı dışladık hep.  Kendini savunma hakkı bile yoktu.

    Sonra her şey değişti. Mevsimler değişti, o ılık bahar rüzgarları ve içini tanımadan birbirine açan insanlar gitti. Başka dünyaların cazibesi gitti. Bir başımıza kaldık. Herkes kendi içine döndü. Birbirimizle haberleşirken, birbirimizden habersiz kaldık. Modern dünyanın yalnızlığında birbirimizin yüzündeki yalanları, yüreğimizdeki gerçeklere tercih ettik. Modern olan insanlar mıydı, duygular ilk insan kadar eski iken?

   
eskiden buralar hep dutluktu eskiden buralar hep dutluktu Reviewed by Bu saatte nerden geldiyse on Cumartesi, Eylül 16, 2017 Rating: 5

4 yorum:

Ogaybende dedi ki...

Maalesef blog dünyası da twitter'a yenilenler kervanına katıldı. Sanal olan her şey sahte. Duygular da samimiyetler de :/

Bu saatte nerden geldiyse dedi ki...

çabuk tüketiyoruz ya her şeyi, eskiden kullanılırdı. tamir edilirdi ta ki kullanılamayacak hale gelinceye dek. at yenisini al zihinlerde de oldu.

Unknown dedi ki...

İnsanların vakitleri olmuyor ki sürekli bir zaruri tedirginlik ve sürekli bir kosturmaca aşka vakit bulamıyorlar ki yazmaya ve okunmaya vakit bulsalar.

Bu saatte nerden geldiyse dedi ki...

ya eskiden de vakit dardı ama gene de hergün yazardı herkes. unutuldu artık buralar. güzel insanları ne yazık ki tanıyamıyoruz artık

Blogger tarafından desteklenmektedir.