Eşcinsel bir erkekle evlenen kadının hikayesi

  


       Çok acı bi olay şu: TIKLA

   Bizim toplumumuz ortaçağını yaşıyor. Aydınlanma ve rönesans kısmını muhtemelen biz görmeyeceğiz. Belki bizden sonraki nesil bile göremeyecek. Bu cehalet, bu kokuşmuşluk, bu yozlaşmışlık beni hayata karşı olumsuz bakmaya zorluyor.Normalde hayata karşı bakışım pozitif olmasına rağmen, eşcinseller için ve dahi kendim için, pek bir umut göremiyorum. Bilmem kaç bin yaşında ki dünyanın en kötü dönemlerinden birine denk gelmiş olmak da bizim talihsizliğimiz.

   Bir insanın ilgi veya şehvet duymadığı birisine dokunması, duygular beslemesi, mutlu olması ve bunları hissetmeye, içerden veya dışardan, zorla(n)ması ne iç sızlatıcı bir olaydır. Hala kalkıp da, bunun sapıklık, geleneklerimize aykırılık, Lutizm vs gibi nitelemelere sığdırılması ve insanların yatak odalarına kadar karışılması tam da bize yakışacak cinsten! 

   Bir özeleştiri olarak; toplumdan kopuk, toplumun bakışından uzak gaylerin bunda payını inkar edemem. "Evlenerek hem kendini hem de başkasını mutsuz edeceksin, bu senin hayatın!" gibi sığ bir düşüncede özetlenebilecek bir cümlede ne yazık ki Türk sosyolojisinin acı gerçekleğini göz ardı etmenin dibini yaşarsınız.

   Bunları yaşattığın için teşekkürler ülkem, teşekkürler ülkemin güzide insanları! Teşekkürler, her şey için!   
Eşcinsel bir erkekle evlenen kadının hikayesi Eşcinsel bir erkekle evlenen kadının hikayesi Reviewed by Bu saatte nerden geldiyse on Perşembe, Haziran 16, 2016 Rating: 5

3 yorum:

Ogaybende dedi ki...

izninle blogumda da yer verdim bu mektuba ;)

Bu saatte nerden geldiyse dedi ki...

tabi ki ne demek :)

Ankara Gay dedi ki...

Gayların çalışma ortamlarının kusursuz olmasına dayalı bir çaba içerisinde yer aldıkları gözlemlenebilen bir durum olarak ifade edilmektedir. Gerek müşterilerle gerekse de iş arkadaşları ile herhangi bir tartışmaya dayalı girişim içerisinde yer almayan Ankara Gay bireyleri; aynı zamanda da ortamın iyileşmesi adına ellerinden geleni yapmalarıyla da kendilerini ön plana çıkarmaktadırlar. Bundan dolayı da her işyerinde olması gereken kişiler olarak görülen Gay bireylerin; işlerini haklarıyla gerçekleştirmesinden ötürü bu tip taleplerin her zaman ortada olduğu bilinen bir gerçektir. Herhangi bir alanda aktif olarak çalışabilecek potansiyele sahip olan Gay bireylerin; önemli ölçüde destek vererek; bulundukları iş kulvarında gelişime açık oldukları da bilinen bir ayrıntı olarak adlandırılabilmektedir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.